Salgsbetingelser

På denne siden finner du våre generelle betingelser ved bestilling og betalingsvilkår på Lofoten Basecamp AS.
Om du vil kontakte oss:
post@lofoten-basecamp.no
+47 40 40 14 83

 

 

Bestilling
Ved bestilling vil du motta en bekreftelse på den e-posten du har oppgitt. Kontroller at denne er i henhold til bestillingen. Det er bestillers ansvar å kontrollere at ankomst- og avreisedato, samt alt annet av betydning for bestillingen, er korrekt. Ta kontakt med oss hvis noen opplysninger er feil. Eller at du ikke mottar bekreftelsen.


Betaling
Betalinger som ikke er gjort opp ved bestilling, gjøres ved innsjekk.


Pris
Priser vil variere fra sesong til sesong. Oppgitt pris ved bestillingen er bindende for begge parter.


Avbestilling/endring av bestilling
Avbestillingsregler som gjelder for din bestilling er avhengig av hvilken type booking du har gjennomført. Kontroller alltid hvilke regler som gjelder for din booking på bestillingsbekreftelsen. Vi har 30 dagers kanselleringsfrist før ankomst. 


Innsjekk og utsjekk
Innsjekk fra klokken 16:00 og utsjekk innen kl. 11:00 avreisedag.
Ved sen innsjekk, eller innsjekk utenom resepsjonens åpningstider, vil dere motta en mail eller tekstmelding med all info.


Force majeure
Hendelser utenfor vår kontroll, slik som streik, brann, ekstremvær og annet som gjør at oppholdet ikke kan gjennomføres, forbeholder vi oss retten til å kansellere uten videre ansvar for å betale kompensasjon.

 

Forsikring
Vi anbefaler alle våre gjester å tegne en avbestillingsforsikring hos eget forsikringsselskap som blant annet dekker avbestilling grunnet sykdom. Anbefaler i tillegg alle våre gjester å ha gyldig reiseforsikring.

logo
I hjertet av Lofoten

Meny

logo
post@lofoten-basecamp.no
40 40 14 83
Skreda 49, 8370 Leknes
Org nr: 918 579 109
Salgsbetingelser