I hjertet av Lofoten

ET OPPHOLD

DU HUSKER

Våre moderne rorbuer ligger ved havkanten med nydelig utsikt over fjorden og Lofotfjellene. Omringet av flott natur er det kort vei til å utforske hva Lofoten har å by på. Som gjest hos oss kan du i tillegg nyte en avslappende stund i vår badstu, som også har like fin utsikt over havet og fjellene.

OCEAN

RORBU

Disse rorbuene er utstyrt med 6 sengeplasser, kjøkken, 2 bad med vaskemaskin, romslig TV-stue og stor terrasse med havutsikt. Sengeplassene er fordelt på 3 soverom: en dobbeltseng (150 cm) på det ene soverommet og to enkeltsenger (90 cm) på de andre.
Kjøkkenet er velutstyrt med oppvaskmaskin, stekeovn, kjøleskap, kaffetrakter og vannkoker. Perfekt for en familie eller vennegjeng på tur. WiFi og parkering er gratis. Kjæledyr er også velkommen.
Book her
Gratis badstu
Terrasse med utsikt
Kjæledyr velkommen
Utmerket beliggenhet
Gratis parkering
Hyggelig personale

HARBOUR

RORBU

Våre Harbour rorbuer har nydelig utsikt mot havnen og soloppgangen, med egen privat terrasse på 10 kvm. Her får du et soverom, et bad og TV-stue med kjøkkenkrok. Der finner du oppvaskmaskin, platetopp, mikrobølgeovn og kjøleskap. Vannkoker og kaffekapselmaskin er selvsagt også på plass.

Soverommet har 3 sengeplasser, fordelt på en køyeseng (90 cm) og en enkeltseng (90 cm). Gratis Wifi og parkering. Kjæledyr er dessverre ikke tillat i disse rorbuene.
Book her
Gratis badstu
Terrasse med utsikt
Utmerket beliggenhet
Gratis parkering
Hyggelig personale

Rooms

På dette rommet får du to senger (90 cm), et bad, TV, espressomaskin og vannkoker. Her er det også gratis WiFi og parkering, og ingen kjæledyr tillatt. 
Book her
Gratis badstu
Utmerket beliggenhet
Gratis parkering
Hyggelig personale

nyt vår

badstu

Tilgjengelig for alle våre gjester. 
logo
post@lofoten-basecamp.no
40 40 14 83
Skreda 37
8370, Leknes